Следващия Legacy of Kain няма да е single-player заглавие


Преди известно време изтекоха регистрации на тема Legacy of Kain, които накараха интернет да закипи от вълнение пред възможността уникалната поредица да се възроди с нова игра.

Днес, най-накрая, Square-Enix решиха, че трябва да вкарат леко уточнение преди хайпът да стигне пропорции, от които няма да има връщане назад. Причината е, че всъщност радостните очаквания на феновете са погрешни и следващата игра в света на Legacy of Kain няма да е single-player заглавие. Какво означава това и дали ще е MMO, MOBA или друг жанр не е ясно и честно казано не интересува никой истински фен на този култов франчайз. Тази велика игрална вселена е известна с дълбоката си история и пъзелоподобен платформинг екшън геймплей и самата перспектива да не получи пълнокръвно сингълплейър проявление е абсолютна ерес.

Очакванията бяха, че или ще се изкара нова достойна игра по Legacy of Kain или няма да се прави (някои крайни фенове даже не искат продължение, защото смятат, че култовата поредица трябва да си остане така в историята).

Изглежда обаче, че никой не е предвидил третият вариант, да ни сервират някаква различна мутирала реинкарнация на играта. Изглежда Kain е бил прав, когато казваше: “But suppose you throw a coin enough times… Suppose one day, it lands on its edge.”

Use Facebook to Comment on this Post


0 коментара




Оставете своя коментар


(задължително)