Очакваме продължение на The Sims през 2014.

Вчера Electronic Arts обявиха The Sims 4. Играта ще бъде пусната за PC и Mac през 2014 година. Създателите на поредицата и подразделение на EA – Maxis ще бъдат отново разработчик.

За момента няма други подробности относно The Sims 4. От EA казаха, че ще има допълнителна информация в близките няколко седмици. Сериите The Sims до ден днешен са продадени в над 150 милиона копия.

The Sims 4 ще е продължение на предшественика от 2009 г. The Sims 3, която първоначално също бе пусната за PC и Mac. На по късен етап се появиха и версии за Xbox 360, PlayStation 3, Wii и DS. Не е ясно дали The Sims 4 ще бъде пусната единствено за PC и Mac.

Бе обявено също, че The Sims 4 няма да изисква връзка с интернет.

“The Sims 4 ще насърчава играчите да персонализират своя свят с много нови и интуитивни възможности, като същевременно им предлага възможност и за безпроблемно споделяне творчество си с приятели и фенове,” казват още в изявлението си EA.

Последния проект Maxis “- SimCity – привлече значителни разногласия с изикванията си за постоянна интернет връзка. Пускането на SimCity бе помрачено от проблеми със сървърите, като оставиха хиляди потребители закупили играта без възможност да играят в продължение на няколко дни. Като извинение за проблемите от EA раздаваха безплатни игри на всеки закупил SimCity.

Use Facebook to Comment on this Post


0 коментара




Оставете своя коментар


(задължително)