Counter-Strike 1.6

0

Оценка

Graphics:
00


Gameplay:
00


Sound:
00


Total Score
00

0/ 10

Genre:
 
Developer:
 
 
Date:
 
Year:
 
Platform:
 

CS 1.6 е игра, в която Контра-Терористи се борят срещу Терористи.Битката се провежда в рундове, които продължават от около 2 до 5 минути. Тези два отбора са вкарани в карта с някаква цел, която те трябва да изпълнят, както и да елиминират противоположния отбор.

Има 3 основни официални типове карти, като най – често срещаните са “demolition” (унищожаване) (de_dust, de_dust2, de_aztec), и карти с освобождаване на заложниците (cs_assault, cs_militia, cs_office). Също така има и VIP карти, където един играч е VIP и неговият отбор трябва да го защитава, докато не стигне определена дестинация.

Всеки рунд започва с появяване на двата отбора на точно определени места от картата. Обикновено има “freeze time”, по това време играчите не могат да се движат, а си купуват оръжията, които ще използват едни срещу други. След това започва стрелбата и надлъгването за да се изпълнят целите на играта. Терористите се опитват да заложат бомби на местата, обозначени на картата, а Контра-Терористите се опитват да обезвредят експлозивите, както и да елиминират всички терористи. На картите със заложници, терористите обикновено се появяват близо до заложниците, за да ги пазят, а контра-терористите трябва да проникнат в базата им,за да вземат заложниците и да ги ескортират до “зоната за спасяване”, която е близо до мястото им на появяване.

Ако играч бъде убит по време на рунда, той остава мъртъв, докато рунда не свърши и не започне друг. Докато е мъртъв, играчът може да следи как се развива хода на играта като наблюдава неговите съотборници.

Точки се присъждат при достигане на целта или при убиване на всички играчи от противоположния отбор, също така се печелят пари за закупуването на оръжия за следващият рунд. На таблото в играта се записват резултатите от победите на отборите, както и се води статистика за броя на вашите убийства и умирания.

Оръжията, с които разполагате, са много добре балансирани и оптимизирани. Има богат избор, така че ще можете да намерите по нещо за всяка ситуация. Има различни пистолети (USP, glock17, and desert eagle), пушки (12 gauge and automatic), леки картечници (MP5, UMP, and Mac10), винтовки (M4a1, Ak47, Bull pup, Galil, Famas and Arctic Warfare Magnum), тежки картечници (Para), както и множество аксесоари като: флашки, димки, гранати, нощно виждане, щитове и дефюз китове, броня и т.н.

Позволени са ви 1 винтовка/SMG или MG, 1 пистолет, 2 заслепяващи гранати и 1 НЕ и димна граната. Другите аксесоари могат да бъдат закупени без ограничения.

Добила огромна популярност за по–малко от 10 години, Counter-Strike се е превърнала в една от предпочитаните онлайн игри. Поддръжката на модовете е страхотна, с огромен набор от потребителски модели / скинове / текстури и карти. Оригиналните карти са страхотни и са оценени толкова високо, че са подобрени и пуснати в Counter Strike: Source. Някои от най–добрите са de_dust 1 и 2, cs_office, de_aztec, de_inferno, cs_assault и cs_italy.

Играта, както можете да предположите, се използва и за професионални цели и се поддържа от някои от най–големите лиги, включително Cyberathlete Professional League (CPL). Да гледаш тези играчи е невероятно и малцина от нас могат да се конкурират с тях, но все пак Counter-Strike е игра, която всички могат да си набавят и да се забавляват със свои приятели. В днешно време тя тръгва на почти всички компютри и чрез нея ще се сдобиете с опит и ще опознаете една от многото качествени игри, направени от Valve Software.

Use Facebook to Comment on this Post


0 коментара
Оставете своя коментар


(задължително)