Mars War Logs

0

Оценка

Graphics:
00


Gameplay:
00


Sound:
00


Total Score
00

0/ 10

Genre: ,
 
Developer:
 
Publisher:
 
Date:
 
Year:
 
Platform: , ,
 

Mars War Logs е екшън ролева игра в трето лице, в която се борите да оцелеете във враждебния свят на милитаризирания Марс, изпълнен с мутанти, агресивни банди и алчни политически лидери. Играта е екшън ориентиран сайбър-пънк с приятна бойна система, в която може да парирате удари и да контраатакувате. Дори може да хвърлите пясък в очите на противниците, като ги ослепите за известно време. Схватките са разчупени и динамичени.

Развитието на героят ви предлага 3 пътя или комбинация между тях – Combat, Renegade и Technomancy. Combat включва директни бойни умения за повече damage, издържливост, здравина и сила. Renegade предлага stealth подход, мощни атаки в гръб и повишени критични удари. Technomancy развива уникални умения и атаки, които включват електричество и специални енергийни оръжия.

Mars War Logs е приятен микс от action и RPG, със солидно изграден свят откъм бекграунд история и свят. Но откъм дизайнът на нивата липсва размах и мащаб и всичко е някак схлупено и тесногръдо. Геймплеят обаче е по-скоро приятен и развитието на героя е интригуващо. Озвучението е добро и всички реплики и диалози са подплатени с говор от сравнително кадърни войс-актьори.

Играта е бюджетно downloadable заглавие за PC и конзоли (чрез PSN и XBLA) и би могло да зарадва доста фенове на този жанров микс и сетинг.

Use Facebook to Comment on this Post


0 коментара
Оставете своя коментар


(задължително)